Transport Romania – Germania

Curse efectuate regulat cu microbuze de ultima generatie!

Waltrans are grija ca dumneavoastra sa ajungeti rapid si in siguranta la destinatia dorita fara alte costuri suplimentare. Preturile avantajoase si reducerile mari pentru, elevi, student, pesnsionari si clientilor fideli va vor convinge cu siguranta sa va achizitionati bilet microbuz pe ruta Romania – Germania si retur de la adresa la adresa. Cu noi veti calatori mereu in cele mai bune conditii in deplina siguranta.

Bilete microbuz Romania – Germania

Biletele de microbuz au preturi cuprinse intre 80 si 120 euro. Ele difera in functie de destinatia unde doriti sa ajungeti.

Calatoresti sigur si confortabil la cele mai mici preturi. Cumparati biletul de microbuz prin compania Waltrans si beneficiate de reduceri substantiale. De asemenea in pretul biletului aveti inclus si un bagaj care sa nu depaseasca 50 de kg, dar si un bagaj de mana pe care il puteti lua cu dumneavoastra in interior.

Indiferent care este motivul calatoriei, noi avem resposabilitatea ca dumneavoastra sa ajungeti in siguranta si cat mai repede la adresa solicitata fara costuri suplimentare.

Plecari din Romania direct catre Germania: Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Mijloacele noastre de transport sunt dotate cu cele mai bune conditii cum ar fii: scaune individuale si rabatabile, aer conditionat, sisteme audio-video si wireless.

Rezerva bilet microbuz pe ruta Romania – Germania la numarul 0767943141.