Transport Romania Germania (Tur-Retur) in conditii de lux !

Germania este una dintre tarile europene cele mai des vizitate, fie in vacanta, fie sa lucreze acolo sau chiar sa isi achizitioneze propria masina la un cost mult mai mic. Mijlocul de transport folosit pana acolo este masina personala sau chiar cu anumite firme care fac transport Romania Germania si retur.

Calatoriile cu masina personala sau chiar cu avionul sunt destul de ridicate si nu mai zici ca oboseala este foarte mare deoarece drumul este destul de lung.

Cand alegi sa calatoresti catre Germania trebuie sa alegi o companie care sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie cum ar fi WalTrans deoarece drumul este foarte lung si obositor mai ales daca nu ai si anumite conditii.

-Microbuzele sunt de ultima generatie dotate cu aparatura audio-video, scaune individuale, prize la fiecare scaun si wifi care sa te relaxeze pe tot parcursul drumului.

-Preluarea pasagerilor se face numai de la adresa fiecaruia si nu din anumite statii sau autogari, la fel ca si debarcarea se face numai la destinatie.

-Costurile catre Germania incep de la 80 de euro si ele difera in functie de distanta fiecaruia.

-Cursele se efectueaza aproape zilnic astfel puteti calatori in orice zi doriti, iar rezervarea se face simplu telefonic sau chiar pe site-ul companiei www.waltrans.ro chiar si cu o zi inainte de plecare.

-Achitarea biletului de calatorie se face in momentul in care pasagerul se urca in microbuz, astfel nu mai este nevoie sa achitati biletul in avans.

Bineinteles ca atunci cand alegi o companie cu multi ani de experienta in domeniul transportului international, te vei bucura de o calatorie placuta si relaxanta, in siguranta pana la destinatia aleasa la preturile cele mai convenabile.

Important de retinut este si faptul ca firma WalTrans ofera si servicii de coletarie dar si masini pe platforma de la adresa la adresa din Romania catre Germania sau din Germania catre Romania.

0/5 (0 Reviews)