fbpx

Firma de transport

GERMANIA - ROMANIA

Oferim transport pe ruta Romania - Germania si retur cu microbuze moderne 8 + 1 locuri

Transportul catre si din Germania este realizat in cele mai bune conditii cu autocare şi microbuze moderne, fiabile şi confortabile. .

Transportul Romania Germania cu autocarul si microbuzul se desfăşoară în regim de linie continuă, cursele fiind regulate . În preţul biletului de călătorie este inclus şi bagajul clientului până în limita a 40 de kg depozitat în compartimentul special.

Transport persoane GERMANIA

Firma de transport persoane Germania de la adresa la destinatie waltrans, pune la dispozitia turistilor, a persoanelor aflate in interes de serviciu si a persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germania, curse regulate cu plecare din Romania.

Cele trei curse de transport persoane Germania si Germania Romania la destinatie se realizeaza cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxim siguranta si confort .Clientii nostrii pot beneficia de calatorii placute dus/intors in Germania direct la DOMICILIU dorit.

Siguranta pasagerilor ca prioritate

Indiferent ca plecati in vacanta sau ca va deplasati in interes de serviciu pe rute iinternationale, siguranta este esentiala atunci cand calatoriti. Siguranta va este oferita de soferi foarte bine instruiti si cu atestate speciale, de masini de ultima generatie in stare foarte buna de functionare si cu revizii la zi, fara probleme tehnice.

Curse cu microbuze Germania

Curse Germania

Curse Romania Germania direct la destinatia dorita cu plecare din Romania zilnic cu autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate care va vor oferi pe tot parcursul drumului, siguranta si confort.
Alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti calatori cu bagaje de pana la 50 de kg in mod gratuit.

Timpul curselor cu autocarul Romania Germania sau retur pot avea o durata de pana la 1 zi in functie de traficul pana la destinatie sau de conditiile meteo.

Transport la adresa

atat in Germania cat si in Romania

Soferi profesionisti

2 soferi profesionisti la fiecare cursa

Bilete accesibile

preturi la bilete de la 60 euro

Bilete microbuz Germania

Plecari Germania zilnic

Oferim reduceri de pret si oferte avantajoase la bilete pentru plecarile Romania – Germania clientilor fideli, copiilor, studentilor si pensionarilor, dar si pentru grupuri mai mari de 3 persoane. Totodata, waltrans va punee la dispozitie in pretul biletului spatiu pentru bagaje de pana la 40 kg care vor fi transportate in siguranta pana la destinatie, iar toate acestea sunt oferite in mod GRATUIT. Avem convingerea ca veti gasi in noi partenerul ideal pentru orice calatorie in Europa.

Doriti sa rezervati o calatorie ?

SERVICII DE TRANSPORT AVANTAJOASE

Orasele din Romania in care facem transport

ferim curse saptamanale din Germania in fiecare judet al Romaniei

 Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Orasele din Germania in care facem transport

oferim servicii de transport in majoritatea zonelor importante si incercam constant sa ne marim aria de acoperire

Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

TOP