Transport Persoane Germania

Transport persoane Germania - Romania de la adresa la destinatie cu firma de transport Waltrans.ro. Va punem la dispozitia dumneavoastra, curse regulate cu plecare din Romania si retur din Germania zilnic.

Cele cinci curse de transport persoane Germania si Germania Romania la destinatie se realizeaza microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort .
Clientii nostrii pot beneficia de calatorii placute dus/intors in Germania direct la domiciliul dorit.

Plecari Germania regulate

Transportul de persoane din Romania catre Germania sau returul se efectueaza in regim de linie continua alaturi de şoferi profesionişti, cu atestate si experienta în domeniul transportului de calatori, atenţi la nevoile clienţilor, ce ofera în permanenţă asistenţă de-a lungul calatoriei in microbuzele moderne, fiabile, securizate, rapide şi confortabile ale firmei noastre .

Transport
Germania - Romania

Curse Germania la adresa

STATISTICI & FACTORI

1000+

Colete saptamanal

30+

Dube disponibile

20000+

Colete livrate

5000+

Clienti multumiti

Transport Romania Germania

Firma de transport Germania Waltrans imbina serviciile de inalta calitate cu preturile biletelor foarte accesibile si cu oferte personalizate pentru diferite categorii de clienti, incepand de la elevi si studenti pana la pensionari sau grupuri de persoane, depasind in acest fel concurenta pe acest segment.

Transportul din Romania in Germania cu autocarele sau microbuzele noastre se desfăşoară în regim de linie continuă, cursele din Romania spre Germania fiind regulate iar transportul din Germania desfasurandu-se in functie de plecarile din tara. Clientul beneficiaza fara costuri suplimentare de transport al bagajului de calatorie până în limita a 40 de kg ce este depozitat în compartimentul special al microbuzelor noastre.

Suntem unul din jucătorii cheie pe piaţa de transport internaţional de persoane, transport colete Germania sau autoturisme pe platforma din si catre Germania si oferim cele mai bune soluţii clienţilor în ceea ce priveşte costul şi disponibilitatea.

Cursele regulate cu plecari din Romania în regim de linie continuă se adaugă celor efectuate în regim de curse speciala organizata pentru grupurile de persoane care aleg sa calatoreasca cu firma noastra in Germania , Belgia sau chiar Olanda.

Efectuam transport la destinatie atat in Germania cat si pe teritoriul Romaniei

Plecari Germania Rapide

Efectuam curse rapide Romania - Germania sau retur datorita parcului auto modern si a soferilor profesionisti.

Bilete microbuz Germania

Rezervari bilete de microbuz pentru Germania la preturi avantajoase cu reduceri pentru copii si grupuri.

Bilete microbuz Germania

Plecari Germania

Oferim reduceri de pret si oferte avantajoase la bilete pentru plecarile Romania – Germania clientilor fideli, copiilor, studentilor si pensionarilor, dar si pentru grupuri mai mari de 3 persoane.

 Totodata, waltrans va pune la dispozitie in pretul biletului spatiu pentru bagaje de pana la 40 kg care vor fi transportate in siguranta pana la destinatie, iar toate acestea sunt oferite in mod GRATUIT.

Avem convingerea ca veti gasi in noi partenerul ideal pentru orice calatorie in una din tarile pe care le parcurgem.

Curse Germania

Curse cu microbuze

Curse Romania Germania direct la destinatia dorita cu plecare din Romania zilnic cu autocare si microbuze de ultima generatie, bine echipate care va vor oferi pe tot parcursul drumului, siguranta si confort.

Alaturi de firma noastra de transport persoane international, puteti calatori cu bagaje de pana la 50 de kg in mod gratuit.

Timpul curselor cu autocarul Romania Germania sau retur pot avea o durata de pana la 1 zi in functie de traficul pana la destinatie sau de conditiile meteo.

Siguranta pasagerilor ca prioritate

Indiferent ca plecati in vacanta sau ca va deplasati in interes de serviciu pe rute iinternationale, siguranta este esentiala atunci cand calatoriti. Siguranta va este oferita de soferi foarte bine instruiti si cu atestate speciale, de masini de ultima generatie in stare foarte buna de functionare si cu revizii la zi, fara probleme tehnice.

DORITI SA CALATORITI ALATURI DE WALTRANS ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi servicii de top

INTREBARI FREGVENTE

Da, efectuam rezervarile pentru transportul spre si din Germania exclusiv online si telefonic. Rezervarea online consta in completarea unui formular prezent pe website-ul nostru dupa care un operator waltrans.ro o sa va contacteze pentru confirmare.  Pentru rezervarile telefonice este necesar sa ne apelati si sa ne oferiti datele in legatura cu transportul.

Puteti efectua plata biletului din Romania in Germania sau retur,  atat la urcare in microbuz cat si prin intermediul unui transfer bancar in contul oferit de personalul nostru.

Da, firma waltrans ofera reduceri semnificative pentru grupurile de persoane care aleg sa calatoreasca alaturi de noi pe ruta Romania - Germania sau Germania  - Romania. Reducerile se aplica de la un nr de minim 5 persoane.

Da, va punem la dispozitie la fiecare calatorie spre Germania  sau retur, 2 soferi profesionisti pentru a va asigura transportul in cele mai bune si sigure conditii.

TOP
Phone icon
0767 943 141
WhatsApp icon
Whatsapp