fbpx

Colete Germania - Romania

Oferim transport colete pe ruta Germania – Romania si Romania - Germania cu preluare si livrare direct la adresa.

Transport Colete Germania

Avand in vedere nevoile romanilor plecati in Germania dar si a celor din tara am dezvoltat un serviciu de livrare a coletelor pentru a fi mai eficienti in procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Germania sau retur.

La transportul coletelor compania noastră oferă siguranţă, seriozitate şi preţuri fără concurenţa. Totodată garantăm responsabilitate şi rapiditate în livrarea coletului către destinaţie

Coletarie Germania - Romania

Beneficiezi de livrări sigure, la prețuri convenabile. Serviciile noastre la prețuri reduse îți stau la dispoziție pentru a putea trimite colete în orice parte a Germaniei.

STATS & FUN FACTS

1000+

Colete saptamanal

30+

Dube disponibile

20000+

Colete livrate

5000+

Clienti multumiti

Curierat Germania

Prin serviciul nostru de transport colete direct la adresa in Germania si vei putea beneficia de profesionalism si rapiditate la un pret accesibil. Contacteaza-ne si rezerva o livrare chiar acum!

Dacă aveți nevoie de servicii de curierat internaționale pentru a trimite un pachet, o valiză sau echipmanente sportive din România către Germania sau din Germania catre Romania, firma Waltrans vă oferă o ofertă de preț competitivă.

Furnizorul de servicii logistice ales colectează și livrează colete de diferite dimensiuni de la orice adresă, cât mai curând posibil. Fie că trimiteți colete o singură dată sau sunteți un expeditor frecvent, waltrans vă poate ajuta să reduceți costurile si sa trimiteti coletele in siguranta fix la adresa dorita.

 

Coletarie Germania pentru toti

Dispunem de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene. Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, din acest motiv puteti fi siguri de corectitudinea si respectul de care Waltrans le da dovada fata de clienti.

Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, waltrans a devenit, treptat, printre cele mai cunoscute companii de transport colete din Romania, avand sute de clienti in fiecare luna. Experienta in domeniu este inca un motiv in plus pentru care va puteti baza pe noi, atunci cand doriti sa transportati un colet in Germania .

In fiecare saptamana transportam colete din Germania in orice judet al Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Orasele din Germania in care transportam colete

Oferim servicii de transport tur/retur colete in urmatoarele orase din Germania: Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

DORITI SA TRIMITETI UN COLET CELOR DRAGI ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru transporul in deplina siguranta

TOP