Transport Colete Germania

Transport Colete Germania pentru toti romanii plecati. Avand in vedere nevoile romanilor plecati in Germania dar si a celor din tara am dezvoltat un serviciu de livrare a coletelor pentru a fi mai eficienti in procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Germania sau retur.

Compania noastra ofera maxima seriozitate si siguranta sosirii coletului dumneavoastra la destinatie, totul la preturi fara concurenta.

In acelasi timp in livrarea coletului pana la destinatia dorita firma noastra va garanteaza rapiditate maxima si responsabilitate deplina.

Coletarie Germania Romania

Ai parte de livrari in deplina siguranta la cele mai avantajoase preturi. Poti beneficia de serviciile noastre la preturi accesibile pentru a putea trimite coletele si bagajele in orice oras al Germaniei.

Livrare colete
Germania - Romania

Oferim transport colete pe ruta Germania – Romania si Romania - Germania cu preluare si livrare direct la adresa.

STATISTICI & FACTORI

1000+

Colete saptamanal

30+

Dube disponibile

20000+

Colete livrate

5000+

Clienti multumiti

Curierat Germania

Echipa noastra va pune la dispozitie un serviciu de transport colete direct la adresa dorita pe ruta Romania - Germania atat tur cat si retur si vei putea beneficia de coletarie de calitate prin livrari rapide la un pret accesibil.

Daca sunteti interesat de sericii internationale de coletarie pentru a trimite in siguranta diverse lucruri precum valize, acte, echipamente din Romania catre Germania sau din Germania spre Romania, firma WALTRANS va ofera aceste servicii la preturi competitive.

Firma noastra colectaza si livreaza colete la orice adresa din tarile pe care le avem ca si destinatii, indiferent de dimeniunea sau greutatea coletului dvs. Indiferent daca sunteti clientul nostru pentru prima data sau expediati fregvent colete sau pachete va putem auta sa reduceti costurile de transport prin expedierea direct la adresa aleasa.

Pe langa serviciul de coletarie catre Germania, firma noastra va pune la dispozitie si transport de persoane catre Germania , dar si Transport catre Belgia sau Transport Olanda.

Efectuam coletarie de la adresa la adresa atat in Germania cat si pe teritoriul Romaniei

Preturi pe kg

Oferim preturi pe kg la transportul coletelor si preturi accesibile pentru transportul de bagaje sau mobila voluminoasa.

Transport in siguranta

Detinem masini de transport cu cele mai bune dotari care sunt conforme cu legislatia in vigoare.

Orasele din Romania in care efectuam coletarie

oferim curse saptamanale din cele mai importante zone ale Germaniei catre fiecare judet al Romaniei

Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras Severin
Cluj
Constanta
Covasna

Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt

Olt
Prahova
Salaj
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Valcea
Vaslui
Vrancea

Orasele din Germania in care facem coletarie

oferim servicii de transport in majoritatea zonelor importante si incercam constant sa ne marim aria de acoperire

Aachen
Augsburg
Bad Kissingen
Bamberg
Bayeruth
Bayreuth
Berlin
Biefel
Bonn
Bremen
Bremerhaven
Celle
Chemnitz
Cotbus
Deggendorf
Dortmund
Dresden
Dusseldorf
Essen
Euskirchen
Frankfurt
Freiburg
Fulda
Gottingen
Greifswald
Gustrow

Hamburg
Hannover
Hanover
Heilbronn
Heildelberg
Hof
Ingolstadt
Jena
Kaiserslautern
Karlsruhe
Kassel
Koblenz
Koln
Leipzig
Linz
Lubeck
Ludwigsburg
Luxemburg
Magdenburg
Mainz
Mannheim
Munchen
Munster
Neubrandenburg
Newubrandenburg
Norderstedt
Nurnberg

Coletarie Germania

Logistica de top

Dispunem de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene. Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, din acest motiv puteti fi siguri de corectitudinea si respectul de care Waltrans le da dovada fata de clienti.

Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, waltrans a devenit, treptat, printre cele mai cunoscute companii de transport colete din Romania, avand sute de clienti in fiecare luna. Experienta in domeniu este inca un motiv in plus pentru care va puteti baza pe noi, atunci cand doriti sa transportati un colet in Germania .

Preturile - un factor important !

Cand calculam pretul corect pentru servicul de transport colete catre Germania tinem cont de greutatea coletului sau de volumul acestuia. Pentru colete voluminoase sau speciale va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi o oferta personalizata la un pret bun.

DORITI SA TRIMITETI UN COLET CELOR DRAGI ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru transporul in deplina siguranta

INTREBARI FREGVENTE

Durata standard de livrare a coletului din Romania in Germania sau din Germania in Romania este de ~30 ore. Asta inseamna ca de cele mai multe ori, a 2 a zi coletul dvs este la destinatia dorita.

Este foarte important sa amabalati pachetele trimise spre Germania sau din Germania in Romania intr-un mod corespunzator, avand grija sa notati pe cutie adresa de destinatie, numarul de telefon al destinatarului si expeditorului si adresa de destinatie.

Costul de expeditie depinde de distanta de expediere, greutatea si volumul coletului. Costul standard de expediere colete din sau catre GERMANIA este de 1 euro / kg, mai putin coletele mai mici de 40 kg si plicurile care se taxeaza standard cu 40 euro.

TOP
Phone icon
0767 943 141
WhatsApp icon
Whatsapp