fbpx

Colete Germania - Romania

Oferim transport colete pe ruta Germania – Romania si Romania - Germania cu preluare si livrare direct la adresa.

Transport Colete Germania

Avand in vedere nevoile romanilor plecati in Germania dar si a celor din tara am dezvoltat un serviciu de livrare a coletelor pentru a fi mai eficienti in procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Germania sau retur.

Compania noastra ofera maxima seriozitate si siguranta sosirii coletului dumneavoastra la destinatie, totul la preturi fara concurenta.

In acelasi timp in livrarea coletului pana la destinatia dorita firma noastra va garanteaza rapiditate maxima si responsabilitate deplina.

Coletarie Germania - Romania

Ai parte de livrari in deplina siguranta la cele mai avantajoase preturi. Poti beneficia de serviciile noastre la preturi accesibile pentru a putea trimite coletele si bagajele in orice oras al Germaniei.

STATS & FUN FACTS

1000+

Colete saptamanal

30+

Dube disponibile

20000+

Colete livrate

5000+

Clienti multumiti

Curierat Germania

Echipa noastra va pune la dispozitie un serviciu de transport colete direct la adresa dorita pe ruta Romania - Germania atat tur cat si retur si vei putea beneficia de coletarie de calitate prin livrari rapide la un pret accesibil.

Contacteaza-ne chiar acum pentru a rezerva o livrare al unui colet catre cei dragi!

Daca sunteti interesat de sericii internationale de coletarie pentru a trimite in siguranta diverse lucruri precum valize, acte, echipamente din Romania catre Germania sau din Germania spre Romania, firma WALTRANS va ofera aceste servicii la preturi competitive.

Firma noastra colectaza si livreaza colete la orice adresa din tarile pe care le avem ca si destinatii, indiferent de dimeniunea sau greutatea coletului dvs. Indiferent daca sunteti clientul nostru pentru prima data sau expediati fregvent colete sau pachete va putem auta sa reduceti costurile de transport prin expedierea direct la adresa aleasa.

 

Coletarie Germania pentru toti

Dispunem de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de logistica si coletarie impecabil, la cele mai inalte standarde europene. Calitatea si seriozitatea sunt punctele forte a companiei, din acest motiv puteti fi siguri de corectitudinea si respectul de care Waltrans le da dovada fata de clienti.

Cu aproape 10 ani de experienta in domeniu, waltrans a devenit, treptat, printre cele mai cunoscute companii de transport colete din Romania, avand sute de clienti in fiecare luna. Experienta in domeniu este inca un motiv in plus pentru care va puteti baza pe noi, atunci cand doriti sa transportati un colet in Germania .

In fiecare saptamana transportam colete din Germania in orice judet al Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Orasele din Germania in care transportam colete

Oferim servicii de transport tur/retur colete in urmatoarele orase din Germania: Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen, Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

DORITI SA TRIMITETI UN COLET CELOR DRAGI ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru transporul in deplina siguranta

TOP