Transport Colete Belgia

Avand in vedere ca multi romani sunt plecati in Belgia am dezvoltat un serviciu de livrare a coletelor din Romania in Belgia sau retur de la adresa la adresa la preturile cele mai mici. Stim cata nevoie au romanii plecati in straintate de la cei dragi, dar si cei de acasa de aceea acesta este un serviciu foarte cautat.

Firma Waltrans ofera maxima siguranta coletului dumneavoastra pana la destinatia dorita, totul la preturile cele mai mici. Va garantam rapiditatea coletului si responsabilitate deplina pana la adresa.

Coletarie Belgia Romania

Livrarile se fac de la adresa la adresa in deplina siguranta la preturile cele mai avantajoase. Acum poti beneficia de serviciile noastre la preturi accesibile si poti trimite colet in ce tara doresti: Belgia, Olanda sau Germania.

Livrare colete
Belgia - Romania

Oferim transport colete pe ruta Begia – Romania si Romania - Begia cu preluare si livrare direct la adresa.

STATISTICI & FACTORI

1000+

Colete saptamanal

30+

Dube disponibile

20000+

Colete livrate

5000+

Clienti multumiti

Curierat Begia

Compania noastra va pune la dispozitie un serviciu foarte important de transport colete direct la adresa dorita pe ruta Romania Belgia dar si Belgia Romania si beneficiezi de livrare rapida la preturile cele mai mici.

Daca sunteti interest de servicii internationale de coletarie pentru a trimite in siguranta diverse lucruri importante rudelor sau prietenilor, puteti apela cu cea mai mare incredere la compania Waltrans. Va ofera aceste servicii la preturi competitive.

 

Firma noastra coleteaza si livreaza coletele la orice adresa din tarile pe care le avem ca si destinatii, indiferent de dimensiunea sau greutatea acestora. Indiferent daca sunteti clientul nostru pentru prima data sau deja ati mai apelat la serviciile noastre, noi va putem ajuta sa reduceti costurile transportului prin expedierea direct la adresa dorita.

Efectuam coletarie de la adresa la adresa atat in Belgia cat si pe teritoriul Romaniei

Preturi pe kg

Oferim preturi pe kg la transportul coletelor si preturi accesibile pentru transportul de bagaje sau mobila voluminoasa.

Transport in siguranta

Detinem masini de transport cu cele mai bune dotari care sunt conforme cu legislatia in vigoare.

Orasele din Romania in care efectuam coletarie

oferim curse saptamanale din cele mai importante zone ale Germaniei catre fiecare judet al Romaniei

Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras Severin
Cluj
Constanta
Covasna

Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt

Olt
Prahova
Salaj
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Valcea
Vaslui
Vrancea

Orasele din Belgia in care facem coletarie

oferim servicii de transport in majoritatea zonelor importante si incercam constant sa ne marim aria de acoperire

 

 

 

Hamburg
Hannover
Hanover
Heilbronn
Heildelberg
Hof
Ingolstadt
Jena
Kaiserslautern
Karlsruhe
Kassel
Koblenz
Koln
Leipzig
Linz
Lubeck
Ludwigsburg
Luxemburg
Magdenburg
Mainz
Mannheim
Munchen
Munster
Neubrandenburg
Newubrandenburg
Norderstedt
Nurnberg

 

 

 

Coletarie Belgia

Logistica de top

Dispunem de toate dotarile necesare pentru a executa un serviciu de coletarie impecabil la cele mai inalte standarde europene. Calitatea si seriozitatea sunt punctele noastre forte, din acest motiv puteti apela cu cea mai mare incredre la toate serviciile noastre, iar noi nu va vom dezamagi niciodata.

Cu aproape 10 ani de experienta in acest domeniu, Waltrans a devenit una dintre cele mai cunoscute si cautate firme de transport colete Romania Belgia dar si retur, avand mii de clienti in fiecare an. Experienta in domeniu este inca un motiv in plus si foarte important pentru care va puteti baza intotdeauna pe noi, atunci cand doriti sa transportati un colet in Belgia.

Preturile - un factor important !

Cand calculam pretul corect pentru servicul de transport colete catre Belgia tinem cont de greutatea coletului sau de volumul acestuia. Pentru colete voluminoase sau speciale va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi o oferta personalizata la un pret bun.

DORITI SA TRIMITETI UN COLET CELOR DRAGI ?

O sa facem tot ce ne sta in putinta pentru transporul in deplina siguranta

TOP
Phone icon
0767 943 141
WhatsApp icon
Whatsapp