Transport persoane Bacau – Germania la adresa

TRANSPORT PERSOANE GERMANIA , CURSE CU MICROBUZ LA ADRESA

Transport cu microbuze  Bacau – GERMANIA, transport persoane Germania – Bacau din : Passau, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Munhen, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Mannheim, Mainz, Wiesbaden, Koblenz, Bonn, Duren

Cursa regulata de transport pentru transportul de persoane BacauGermania cu plecari in zilele de MIERCURI – JOI din Bacau  la cele mai accesibile preturi.

Bilete ROMANIA – AUSTRIA – GERMANIA  ieftine pentru transportul de persoane Bacau – Germania.

Transport persoane Bacau – Germania cu Microbuz

Firma noastra de transport international persoane pe ruta ROMANIA – GERMANIA , pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Germaniacurse regulate cu plecare din Bacau. Cele doua curse de transport persoane Bacau – Germania si Germania – Bacau se realizeaza cu microbuze moderne in conditii de maxim siguranta si confort .

Cursa microbuz Bacau – Germania

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu microbuzul dus-intors in Germania, pentru copii, adulti si pensionari.

Bilet Microbuz Bacau – Germania

Se admit GRATUIT la transportul de persoane BacauGermania 3 valize in limita a 50 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI  de preturi pentru biletul de microbuz BacauGermania

  1. Copiii 0-2 ani 100 %
  2. Copiii 2-12  – 10 % beneficiaza de 10% reducere la o calatorie, 50% dus/intors
  3. La 4 bilete de calatorie de acelasi tip intr – un an,  al 5-lea bilet de calatorie este gratuit
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Bacău este municipiul de reședință al județului cu același nume, Moldova, România. Este situat pe râul Bistrița, pe care în oraș există o centrală hidroelectrică ce acoperă o parte a consumului local de energie electrică. Suprafața municipiului este de 43 km², iar populația este de 144.307 de locuitori (2011). Orașul este traversat de drumurile europene E85și E574 ce fac legătura cu Bucureștiul, cu nordul țării și cu Transilvania.

Conform recensământului efectuat în 2011, populația municipiului Bacău se ridică la 144.307 locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 175.500 de locuitori.

Județul Bacău este unul dintre centrele cele mai industrializate din Moldova, având două mari rafinarii de petrol situate lângă orașele Onești și Dărmănești. După căderea comunismului, activitățile industriale principale cuprind: industria petrochimică, industria nutrițională, industria prelucrării lemnului și a hârtiei, industria textilă, indstria chimică, industria mecanică, industria aeronautică.