Patru sfaturi pentru a avea o excursie perfecta si cu bani putini !

Timpul liber petrecut alaturi de familie sau prieteni a devenit una dintre activitatile preferate ale multor persoane. Abia asteapta sa vina weekendul sau sa ia concediul mult asteptat pentru a face o excursie fie la munte sau la mare, fie peste hotare pentru a se relaxa si a uita de grijile zilnice. Nimeni nu isi doreste sa cheltuie foarte multi bani, dar adevarul este ca in zilele noastre nu prea ai cum sa te distrezi fara sa cheltui bani.

Daca ai un buget redus, atunci este clar ca trebuie sa te limitezi ca sa-ti ajunga pentru toata perioada. Depinde cate zile vrei sa iti petreci departe de casa, ce fel de cazare preferi, sau daca ai mesele incluse sau nu. Pentru a te bucura de cat mai multe in aceasta excursie, tine cont ca unele cheltui le puteti avea la comun.

Va prezentam cateva sfaturi utile pentru a avea o excursie perfecta fara sa cheltuiti bani in plus:

Renunta la masina personala si alege sa calatoresti cu microbuzul, deoarece daca sunteti mai multe persoane aveti destul loc si pentru bagaje, iar astfel vei economisi bani la conbustibil. Ai parte de absolut toate conditiile: aer conditionat, scaune individuale rabatabile, radio CD, toalete, etc. Daca esti interest de acest aspect, apeleaza cu incredere la compania de transport persoane WalTrans.

Este bine sa faci rezervarea cu ceva timp inainte sa pleci. Te poti intalni cu situatia de a nu mai gasi camere disponibile la hotelul sau pensiunea pe care o vrei. In plus ai posibilitatea sa obtii unele reduceri daca faci rezervarea cu cateva saptamani inainte. O idee buna ar fi sa inchiriati o vila sau o pensiune numai pentru voi asa va veti putea bucura impreuna de toata intimitatea.

Nu uita ca trebuie ca in acest pret sa includa si mancarea, sau macar micu dejun. Iar daca nu vrei sa-ti bati capul cu gatitul, atunci cauta o cazare cu all inclusive si bucura-te cat mai mult de vacanta.

Excursia trebuie sa fie numai in compania celor dragi, asa ca nu te gandi sa chemi persoane cu care nu prea te intelegi. Asa nu te vei putea relaxa. Practic aceasta vacanta este o modalitate optima de a-ti incarca bateriile pentru o saptamana noua de lucru.

Daca iti doresti cu adevarat o vacanta de neuitat, dar totusi bugetul este unul limitat, atunci planifica in detaliu fiecare lucru pentru a nu fi nevoit sa mai dai alti bani in plus.