CINE SUNTEM NOI ?

Infiintata in 2014, WALTRANS, este o societate cu capital integral privat ce are ca domeniu principal de activitate transportul international de persoane, pe linii regulate spre Belgia, Olanda, Germania, Franța, Anglia, Danemarca

Efectuam transport Germania de marfă și Transport Germania persoane, intern și internaționl la prețuri fără concurență

O scurta descriere a firmei

Firma noastra a luat ființă în anul 2014, având ca obiect principal de activitate transportul pe ruta Germania – Romania de persoane precum și transportul ocazional de colete sau marfuri.

Incepând din anul 2015 activitatea noastră a fost extinsă la: transporturi rutier de persoane prin curse regulate și speciale, transport de colete, dar si transport pe platforma de autoturisme sau utilaje agricole.

Firma dispune de o logistică bună, de personal cu experientă, factori care asigură o calitate foarte bună a serviciilor prestate și un număr din ce in ce mai mare de clienți.
Societatea iși construieste o noua identitate, stabilindu-și ca valoare de baza orientarea față de nevoile clientului, fapt reflectat prin servicii de înaltă calitate, investiții și dotări tehnice corespunzatoare și respectul sincer in raportul cu clienții și partenerii .

DESPRE WALTRANS

Transport de la adresa la adresa cu microbuze moderne

Facem tot posibilul pentru a le oferi clientilor nostri cat mai mult confort

Colaboram doar cu soferi profesionisti .

Asiguram transport rapid direct la destinatie.

Avem preturi avantajoase pentru toate cursele

SERVICII DE TRANSPORT AVANTAJOASE

Flota moderna

Flota waltrans este compusa din microbuze moderne 8+1 locuri ce ofera conditii de siguranta sporita si comfort ce au ca dotari aer conditionat, spatiu generos, internet Wi-Fi, sisteme audio-video cu DVD, SRS, ABS si multe altele.

WALTRANS

Cele mai bune solutii de transport persoane

Transport de persoane la cele mai bune standarde. Dupa ani de experienta si zeci de mii de curse operate, compania noastra isi doreste sa devina unul din principalii jucatoride pe piata de domeniu din Romania. Va asteptam cu cele mai bune oferte de pret pentru curse catre Germania. Avem mii de clienti multumiti de serviciile noastre, cat si zeci de parteneri cu care incercam sa integram cele mai bune solutii si tehnologii.

Siguranta pasagerilor ca prioritate

Indiferent ca plecati in vacanta sau ca va deplasati in interes de serviciu pe rute iinternationale, siguranta este esentiala atunci cand calatoriti. Siguranta va este oferita de soferi foarte bine instruiti si cu atestate speciale, de masini de ultima generatie in stare foarte buna de functionare si cu revizii la zi, fara probleme tehnice.

Simona Elena

Am citit despre aceasta firma ,pe internet si m-am hotarat sa calatoresc cu ei. Am venit cu ei din Austria.Sunt foarte multumita! Doi soferi amabili,fara manele la vol.maxim,ci o muzica frumoasa ,in surdina.Felicitari!!!

Cornel Baicu

Atunci cand iti doresti sa calatoresti in siguranta si confort ,poti apela cu incredere la firma WALTRANS.Soferi profesionisti si voie buna pe tot parcursul calatoriei . Va multumesc !

UNA DINTRE CELE MAI PROFESIONISTE FIRME

Firma de transport waltrans va sta la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane, colete sau autoturisme pe platforma.

Flota de microbuze moderne

Dispunem de o flotă proprie de autovehicule moderne autoturisme, minivanuri de 8 locuri, microbuze de 16+1/19+1 locuri conduse de o echipă de conducători auto profesionişti cu experienţă în transportul de persoane – adaptabile celor mai diverse cerinţe de transport persoane.

Doriti sa faceti o rezervare ?

INFORMATII DE CONTACT

WALTRANS

Strada Pietei, Ramnicu Sarat
Judetul Buzau

Tel RO: 0767 943 141
Tel GE: +4915145272210

Web: www.waltrans.ro

Luati Legatura cu noi
Daca doriti sa aflati mai multe sau sa faceti o rezervare suntem disponibili !
Telefon: (004) 0767 943 141.
TOP
Phone icon
0767 943 141
WhatsApp icon
Whatsapp