Curse microbuz Romania Germania si retur !

O plimbare la rude sau cautarea unui loc de munca in Germania sunt motive sa iti doresti sa apelezi la firma de transport international de persoane Waltrans. Circuland numai cu microbuze moderne, cotate la cele mai inalte standarde de siguranta si confort, dotate cu sisteme audio video, wifi, scaune individuale si rabatabile, iti ofera o calatorie sigura, rapida si confortabila la cele mai mici preturi.

Informatii despre curse Romania Germania

Atunci cand oresti sa calatoresti in germania la cei dragi sau pur si simplu sa te relaxezi intr-o vacanta, waltrans iti pune la dispozitie plecari zilnice cu microbuzul. Tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi calatoria apeland la nr: 0767 943 141.

Plecari zilnice Romania Germania si retur! Curse Romania Germania: de luni pana sambata si curse Germania Romania: de duminica pana miercuri.

Avem si reduceri pentru: grupurile de persoane si clientilor fideli.

Curse microbuz Romania Germania si retur

Informatii legate de bilete, conditii si avantaje vedeti mai jos:

  • Indiferent din ce oras va aflati, noi  avem acoperire pe intreg teritoriul Romanieicu plecaro zilnice.
  • Pentru ca drumul este lung si obositor trebuie sa mai facem si o pauza, asa ca ne-am hotarat sa mergem la un restaurant rustic pentru a lua masa impreuna.
  • Ai multe bagaje de luat cu tine pentru cei dragi sau pentru ca iti trebuiesc si nu le poti lasa acasa? Nicio grija. La noi ai inclus in pretul biletului un bagaj de mana si inca unul de maxim 50 de kg.
  • Autocarele noastre moderne te vor duce in siguranta si rapid la adresa aleasa. La fiecare microbuz se vor afla cate 2 soferi profesionisti care vor garanta pentru siguranta ta.

Pentru informatii privind calatoriile cu microbuzul catre Germania si retur apelati la: 0767 943 141