Cine e firma WAL TRANS ?

Waltrans.ro este o companie cu o istorie bogata in transportul de marfuri si logistica. In ultimii ani, compania si-a extins serviciile pentru a include transportul international de persoane si colete catre Germania. In acest articol, vom explora istoria Waltrans.ro, serviciile oferite si ce face aceasta companie sa se remarce in industria transporturilor.

Istoricul Waltrans.ro

Waltrans.ro a fost infiintata in 2009, ca o mica companie de transport rutier de marfuri. Incepand cu doar cateva vehicule, Waltrans.ro a crescut rapid, devenind o companie de transport de marfuri de top in Romania, cu o flota impresionanta de vehicule si un personal bine pregatit.

Din dorinta de a se extinde si mai mult in domeniul transporturilor, Waltrans.ro a inceput sa ofere servicii de depozitare si logistica pentru clientii sai. Aceasta mutare strategica a permis companiei sa-si ofere servicii mai complete, ceea ce a dus la cresterea numarului de clienti si la extinderea activitatilor sale.

In ultimii ani, Waltrans.ro a continuat sa se extinda, oferind servicii de transport international de persoane si colete catre Germania, ceea ce a permis companiei sa devina una dintre cele mai importante companii de transport din Romania.

Servicii de transport international

Waltrans.ro ofera servicii de transport international de persoane si colete catre Germania, cu un timp de tranzit rapid si costuri competitive. Compania dispune de o flota moderna de vehicule si de un personal bine pregatit, care permit transportul de persoane si colete cu usurinta si eficienta.

In plus, Waltrans.ro ofera si servicii de transport de marfuri in Germania si in alte tari din Europa. Compania poate asigura transportul unei game largi de marfuri, de la produse alimentare si medicamente la produse pentru diferite utilizari…

Servicii de depozitare

Compania ofera si servicii de depozitare, atat pentru marfurile transportate, cat si pentru alte produse. Waltrans.ro dispune de spatii de depozitare moderne si sigure, echipate cu sisteme de monitorizare si de siguranta, care permit stocarea si gestionarea eficienta a marfurilor clientilor sai.

In plus, Waltrans.ro poate oferi si servicii de ambalare si etichetare a marfurilor, astfel incat acestea sa ajunga la destinatie in conditii optime.

Servicii de logistica

Compania ofera servicii de logistica pentru clientii sai, care includ planificarea rutelor de transport, gestionarea stocurilor si alte servicii conexe. Waltrans.ro poate oferi solutii personalizate de logistica, adaptate la nevoile specifice ale fiecarui client.

Echipa de specialisti in logistica de la Waltrans.ro este bine pregatita si cu experienta in domeniu, putand oferi consultanta si solutii personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.

0/5 (0 Reviews)