Care sunt destinatiile din Germania des vizitate de majoritatea tinerilor ?

Cu o bogata cultura si traditie, Germania are cea mai mare populatie din Uniunea Europeana. In prezent majoritatea tinerilor aleg ca in urmatorii ani sa calatoreasca cat mai mult si sa descopere cat mai multe destinatii.

Un studiu realizat recent de agentiile de turism a descoperit ca cei pana in 30 de ani aleg sa viziteze meleagurile europene, datorita preturilor foarte accesibile pe care le implica aceste calatorii. Desigur ca isi doresc sa ajunga si in destinatii mai exotice, dar bugetul nu le permite sa ajunga asa departe asa ca aleg sa descopere tarile si orasele din imprejurimi. Chiar si in Germania exista locuri foarte interesante si apreciate, atat pentru peisajele sale incredibile cat si pentru viata intense de noapte. Asadar si prin imprejurimi au parte de distractie si de momente de neuitat.

Orasele din Germania alese de tineri pentru vacante:

Munchen

Acesta este unul dintre cele mai frumoase orase din tara dar si unul dintre cele mai populare prin festivalul berii. In fiecare an are loc Oktoberfest, festivalul berii, care reprezinta un motiv de sarbatoare atat pentru localnici cat si pentru turisti. Majoritatea tinerilor aleg sa il viziteze in perioada acestei celebrari, dar si in restul anului. Aci se pot bucura de foarte multe parcuri, de centrul vechi cu o arhitectura spectaculoasa si de peisajele minunate. Daca vrei si tu sa vezi cu ochii tai minunatiile acestui oras, iti poti rezerva o vacanta chiar anul acesta si poti verifica oricand preturile biletelor de calatorie alaturi de Waltrans. Cu noi te vei bucura de toate peisajele aflate pe traseul nostru.

Berlin

Acesta este si cel mai mare oras din Germania, ce atrage anual tineri din toata lumea care are de oferit lucruri inedite cultura, istorie si viata de noapte. Este cunoscut ca o destinatie in care distractia poate fi descoperita la tot pasul, celebru pentru cluburi cum ar fi Berghain considerat unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Atmosfera relaxanta a facut din acest oras o atractie turistica vizitata de majoritatea turistilor.

Koln

Cei mai multi tineri au ajuns aici datorita Carnavalului care se organizeaza in fiecare an, foarte cunoascut in intraga lume, au mai descoperit ca exista si aici foarte multe locuri de vizitata si de descoperit. Domul din Koln este un monument istoric cunoscut pe intregul continent, impresioneaza prin aspectul sau impunator. Alte atractii ce nu trebuiesc ratate sunt podul Hohenzollern si orasul vechi. Si in Koln viata de noapte se desfasoara la intensitate maxima existand cluburi pentru toate gusturile.

Tu ce oras din Germania iti doresti sa mai vizitetzi?