Bucuria de a calatori in Germania!

Bucuria de a calatori in Germania!

Pentru majoritatea dintre noi calatoria reprezinta o modalitate de relaxare, de a cunoaste locuri noi, de a petrece timp cu cei pe care ii indragim si de a ne incarca bateriile pentru perioada cand vom incepe iar munca.

De ce sa vizitam Germania?

Va spun sincer ca merita. Germania este una dintre cele mai incantatoare si spectaculoase tari Europene. Este o tara unde civilizatia si ordinea se regaseste oriunde incepand cu orasele sale splendide, cu muntii si castelele realizand un traseu de poveste.

Cele mai importante si mari orase ale sale sunt: Berlin, Hamburg, Munchen, Ulm, Frankfurt, Dresda, Bonn si Koln.

Berlinul, asezat de-a lungul raului Spree este surprinzator de frumos si cu multa istorie.Are foarte multe obiective turistice: Poarta Brandenburg, Insula Muzeelor, catedrala din Berlin, Parlamentul Reichstag, Gradina Zoologica, Palatul Charlottenburg dar si multe altele.

Frankfurt o metropola superba renumita mai ales pentru cladirile moderne din sticla si beton. Asa cum am mentionat, Frankfurt este un oras alcatuit atat din cladiri moderne dar si istorice. Cel mai important sector unde se afla cele mai multe cladiri istorice se afla in centrul vechi.

Koln situat pe Rin, este cel mai vechi oras al Germaniei incarcat de istorie si monumente. Din acest oras se pot efectua calatorii cu vaporul pe Rin pana la Strasburg, in Franta.

Munchen situat la poalele Alpilor Bavarezi, are mai multe muzee de arta cuprinse in cartierul museal Kunstareal. Munchen este si gazda primitoare a festivalului berii Octoberfest, turisti veniti din intraga lume.

Bonn un exemplu de oras linistit, unde vei putea intra in lumea muzicala a lui Beethoven, vizitand locul unde a trait.

Dresda aflata de-a lungul Elbei, este o adevarata bijuterie arhitecturala. O intraga istorie refacuta cum ar fii: Palatul Zwinger, Opera din Dresda sau Biserica Maicii Domnului care te vor fermeca.

Ulm este un oras provincial situate pe malul Dunarii. Orasul este cunoscut prin biserica construita in stil gotic, avand cel mai inalt turn de biserica din lume.

Hamburg este al doilea oras ca suprafata si populatie dupa Berlin si principalul port al Germaniei cu iesire la Elba, fiind al doilea port din Europa. Primaria este locul cel mai vizitat din Hamburg.

Va asteptam sa calatoriti alaturi de noi si sa va bucurati de cele mai frumoase peisaje !