3 motive sa alegi sa calatoresti cu Waltrans!

Daca va intrebati de ca sa alegi sa calatoriti cu noi, ei bine din cele 3 motive va veti convinge. Stim ca va doriti servicii de calitate in schimbul pretului pe bilet, insa nu ati primit asta de fiecare data.  Waltrans este o companie de transport international de persoane cu microbuzul. Putine firme se pot lauda cu cele mai bune conditii pentru clientii sai.

Compania noastra va ofera posibilitatea de a lua cu dvs tot ce aveti nevoie, adica un bagaj de maxim 50 de kg si inca unul pe care il puteti lua in interiorul microbuzului si toate aceastea incluse in pretul biletului. Pe drum va oferim si o masa calda, asa ca nu va mai trebui sa va luati mancare cu voi.

Pe langa toate acestea microbuzele cu care ve-ti calatori sunt de ultima generatie, care va vor oferi cel mai bun confort pe tot parcursul drumului. Waltrans efectueaza curse saptamanale pe ruta Romania Germania dar si Germania Romania, acoperind majoritatea oraselor.

Dupa cum vedeti sunt mai mult de trei motive pentru care merita sacalatoriti alaturi de noi. Iar al patrulea motiv este pretul foarte mic al biletului. Suntem o firma serioasa, iar la fiecare cursa efectuata va punem la dispozitie numai soferi profesionisti pentru ca dvs sa ajungeti in siguranta la destinatie. Transportul se realizeaza intotdeauna numai de la adresa la adresa.

Alegeti si voi Waltrans pentru cel mai sigur transport catre Germania!